Kurssin päätöspäivä tänään. Paljon on opittu ja paljon on vielä opittavaa, kiitos koko ajan kehittyvän tekniikan ja uusien ohjelmien ja ties minkä :)

Saimme palautetta palautteesta. Jännästi oli ihmisten mielepiteet eronneet, mikä oli mieleistä antia kurssilla ja mikä ei. Erilaisia ihmisiähän tässä tietysti ollaan. Itse olisin toivonut hiukan lisää erilaisten verkkotekstien kirjoittamista. Tekstitkin tietenkin vaihtelevat sivuista, firmoista, aihepiiristä jne. riippuen, joten hieman hankalahan tuollaisia tehtäviä olisi ollut laatia.

Tarkoitus oli tänään esitellä, mitä olimme saaneet Google Sitesissa ja Joomlassa aikaan. Minullahan kaikki matsku oli pääasiassa Joomlassa. Googlessa oli lähinnä vain pieniä kokeiluja tekstien avulla. Kuvien lisääminenhän ei viimeeksi toiminut. Joomla sen sijaan... ei ylläripylläri tänään toiminut joten se siitä sen tutkailusta!

Kävimme myös hieman läpi edellisellä kerralla annettujen linkkien materiaalia. En jaksa siihen nyt uudestaan pureutua, aiheesta löytyy asiaa edellisestä kirjoituksestani.

Kiitos kaikille ja hyvää kesää! Tämä on loppu nyt. :)